Soms heeft u behoefte aan een onafhankelijke externe partner die u kan helpen om uw (team)bijeenkomsten te begeleiden. Hierdoor kunt u zich volledig op de inhoud focusseren en hoeft u zich geen zorgen te maken over de procesgang van de bijeenkomst. De kans op een effectieve en efficiënte bijeenkomst wordt hierdoor maximaal.

Gebaseerd op jarenlange ervaring met het opzetten en begeleiden van (internationale) bijeenkomsten, heeft Krijnen Change & Learning de vaardigheden om uw bijeenkomst tot het gewenste succes te maken. Na een intake met de opdrachtgever, zal er een voorstel voor de invulling van de bijeenkomst gemaakt worden zodat u als opdrachtgever weet wat u kunt verwachten. Indien gewenst kan ook de gehele verslaglegging van uw bijeenkomst gerealiseerd worden.

Naast het begeleiden van bijeenkomsten, workshops etc., kan Krijnen Change & Learning u ook ondersteunen in het verbeteren van processen die in uw bedrijf of instelling worden gebruikt. Hierbij wordt er samen met de direct betrokken mensen gewerkt om tot een realiseerbare verbetering van de processen te kunnen komen.

Binnen veel organisaties moeten veranderingen doorgevoerd worden. Dit kan gaan om relatief kleine zaken zoals de invoering van een nieuwe werkprocedure, maar ook om grote reorganisaties. Krijnen Change & Learning kan u en uw team begeleiden om de verandering tot een succes te maken.  Bij het managen van een verandering komt nogal wat kijken. Hoe herken je weerstand en hoe ga je daar mee om? Hoe motiveer je mensen? Wat voor communicatie is er nodig en wanneer? Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie? Hoe meet je succes? Kortom: veel vragen waar de manager mee wordt geconfronteerd.

In het hele proces van verandering kan een externe partij een waardevolle partner zijn omdat er met een frisse blik naar de organisatie gekeken wordt. Krijnen Change & Learning kan optreden als sparringpartner voor de manager(s), maar ook delen of zelfs het gehele verandertraject ontwerpen en implementeren. Daarnaast kunnen workshops en trainingen rond het omgaan met veranderingen gegeven worden.

Hand-3-zw-10-pro 192 x 175